Noorwegen dag 9

Wasdag!!!!!

Eigenlijk is het maandag toch altijd wasdag? Nou ja voor ons was het vandaag wasdag. We hebben rust ingelast en konden uitslapen…..zo fijn!

Trouwens we hadden eerst iets te vieren vandaag want onze Bodi is 1 jaar geworden Yeah……..In de opvang bij Karin en Alex is hij verwend we kregen mooie foto’s en een  filmpje toegestuurd van onze jarig Job. Tegelijkertijd kregen wij van Wouter het bericht dat onze bejaarde Blub is overleden vandaag hij is 9 geworden.

Vanmorgen hebben Harma, Ivonne en ik eerst de was bij elkaar gegooid en uiteindelijk 3 wasmachines vol weg gewerkt pfffff…………shit werk. Daarna zijn Henry en ik richting het dorp (laerdal ) gelopen want het is hier heel gewoon dat de winkels zondags van 9-21.00 open zijn. Onder het lopen bedachten wij dat hier ook nog een geocach ligt bij het ziekenhuis dus die eerst maar even opgezocht. Dit was toch verder dan wij dachten 3 km. Terug bij de supermarkt gebak meegenomen, dat is hier zo heerlijk jammie jammie…., voor bij de koffie om de verjaardag van onze Bodi te vieren, de schat. Na de middag de route doorgenomen en wat we nog wilden doen. We hebben besloten om morgen hier te vertrekken en richting Lom te gaan. We gaan over de 55 dit schijnt weer een mooie toeristische route te zijn. Na de planning hebben we het avondeten besproken en Harma kookte zuurkool dus dit kon ik niet weigeren en heerlijk met Henry aangeschoven. Uiteindelijk hebben Romy en Maaike ook bij oma gegeten maar dan opgebakken aardappelen, gehaktbal en appelmoes. Wim, Ivonne en Nick hadden de wandelschoenen aangetrokken en zijn gaan lopen.

IMG-20150727-WA0018

Blauwe makkelijke route………….viel dat even tegen want de eerste halve km ging bijna steil omhoog dus de verzuring sloeg heel snel toe. Toen ze eindelijk dachten dat ze hun missie hadden volbracht, met foto natuurlijk, bleek dat ze nog een halve km moesten pfffff….. tegenvaller!! Ze hebben toch maar besloten om terug te gaan want het was vreselijk glibberig dus Ivonne heeft 2x haar bips gevoeld au au….. Na ons avondeten zijn Maaike en Henry nog even gaan fietsen hier wat eerst een vlakke route leek bleek een 7 heuvelen gebied te zijn….ook hier sloeg de verzuring dus toe (maaike niet hoor!)

En nu het regent weer af en aan dus zitten alweer vroeg in de camper. Terwijl er in de folder van de camping stond dat het hier bijna nooit regende. Hebben wij weer pech wij zitten in het bijna nooit gedeelte denk ik.

Tot morgen allemaal en slaap lekker.

De Swartsjes

Home » Noorwegen dag 9 » Album Noorwegen » Album Noorwegen
Average rating  1 2 3 4 5fYou must login to vote
IMG_8227.png
IMG_8229.png
IMG_8237.png
IMG_8241.png
IMG_8243.png
IMG_8250.png
Noorwegen achtergrond.JPG
campernoorwegen.PNG
klaar voor de start aldi Zuidbroek
Camping Hirtshals
Camping Hirtshals.JPG
de eerste camping in Noorwegen, Aros

4 thoughts on “Noorwegen dag 9

 1. Net al jullie reisverhalen gelezen, leuk om te lezen geniet er met zijn allen van. Groetjes vanuit kolham

 2. Het weer is in Nederland nog minder. Herfstvakantie helaas! Mooi al die reisverhalen. Nog veel plezier!

  vr.gr.

  BIGIJ

  • Het is hier nu prachtig heldere blauwe hemel en warm morgen maar
   weer afwachten!

   Greetzzzz de swartsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website