Noorwegen dag 12

2015-07-29 16.31.30

Zwaaimoment…..

Vanmorgen om 8.10 kwam het eerste enorme schip al binnen met engelsen. Ze liggen voor 1 dag hier in de fjord en worden massaal met kleine bootjes aan land gebracht. Een uur later kwam er nog een iets kleinere binnen met volgens ons japanners.

Maar onze dag verder……..even een wasje gedraaid en daarna zijn Henry, Nick en ik gaan geocashen althans dat was de bedoeling. Na vele paadjes omhoog te zijn gelopen kwam er niet echt een pad naar boven. Op een bepaald moment zijn we toch naar boven geklauterd maarrrrrr dat werd op een bepaald moment toch te gevaarlijk al vond Nick het leuk en ging voor Tarzan spelen…..pffff het hart sloeg mij een slag over. Al met al 2 uur verder en geen geocash. Wim en Ivonne zijn nog even aan de scharrel gegaan bij de winkeltjes hier in Gairanger. Hier heeft Ivonne nog een mooie vest gescoord!! Harma, George en Romy zijn naar boven gelopen langs de watervallen wat nog een hele klim is. Het weer is hier weer omgeslagen en het is bewolkt en af en toe regen. Vanmiddag gezamenlijk koffie gedronken met een heel duur stukje chocolade die Harma in het dorpje had gekocht. En uiteindelijk merkte George op dat verkade repen toch lekkerder zijn. ¬†Daarna hebben wij de visite van het cruise schip weer uitgezwaaid en gezegd goede vaart richting Engeland. Zo kregen wij weer zicht over de fjorden. Bovenstaande foto bevestigd de afvaart. Hier hebben nog wel vreselijk gelachen want de japanners zijn gek van het fotograveren. Ze komen er massaal aan en nemen in allerlei poses de foto’s , been voor, been achter, sjaaltje om, sjaaltje af, jas aan jas uit………………wat zijn het toch vreemde mensen die japanezen (zo noemen de belgen ze hoorden wij gisteren )Vanavond begon het hard te regenen en was het koud en zaten we allemaal vroeg in de camper. Filmpje kijken want Wim en Ivonne hebben de videotheek meegenomen. Toch best wel handig een aan film verslaafde zwager…..hihihihih. Het Internet is weer shit en hier balen we allemaal wel van maar Maaike het meest want ze kan niet communiceren met de buitenwereld………….pubers…………………

Sleep well…….

 

 

2 thoughts on “Noorwegen dag 12

 1. Moi.

  Het weer hier was gisteren ook niets anders dan regen,regen en nog eens regen.
  Het was zo erg dat er gisteravond nog een dak van een winkelpand is ingestort wat ik helemaal niet erg vond ik lach er zelfs om driemaal raden wie zijn winkelpand het is het begint met een G en aan het eind op Wold.
  We hebben nu wel een zonnetje met veel wind,verder alles goed.
  Ik zou zeggen genieten maar weer daar in Verweggistan .
  Gr Gerry en Foktje

 2. Ha ha ha dat is nou jammer voor hem! even genoegdoening dus. hier ook hele dag regen gisteren nu bewolkt en koud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website