Noorwegen dag 2

Na een goede nachtrust, al was het met een hevige wind, waren we allemaal best vroeg uit de veren uhhhhhh behalve maaike dan. Om 10.15 zijn we richting de boot gegaan dat was een kwartiertje rijden. De boot kwam er vrij snel aan en om 11.30 konden we dan ook aan ons vaar avontuur beginnen. Pffff…..dit was best een avontuur. De wind die nog steeds hevig was zorgde voor nog al wat deining op de boot. Dus veel bleke koppies . Natuurlijk zijn de dames even aan het shoppen gegaan in de taxfree winkel en hebben wij heerlijke parfums gekocht. Nick had zich ook iets leuks uitgezocht beetje duur maar dan heb je ook wat……..en drone. Nou die moest hij toch maar terug leggen en heeft iets moois van lego gekocht. Na een vaart van 3.5 uur kwamen we aan in Kristianszand Noorwegen. En ja hoor……..regen, regen brrrrr. Maar ach dit kan de pret niet drukken camper staat direct…nou ja direct verdikke weer ellende met de buren hoe is het mogelijk. Wij werden door de mensen van de camping op een plek gezet in een U vorm was prima blijf maar staan werd er gezegd. Nou na 15 min gesteggel met een noorse boskat ohhh nee buurvrouw hihihi kwamen de mensen van de camping er weer aan dat we toch anders moesten gaan staan. De buurvrouw kon er zo niet goed uit en wegens brand gevaar ja bij de rest van de camping houden ze er geen rekening mee maar wel bij die 3 hollandse campers. Nou de boel maar weer verplaatst dan want zo moeilijk zijn wij ook weer niet. Toen rondje camping gedaan en wat op het plaatje een mooie camping leek was het plaatje ook het enige mooie. Brrrr……….het is er rommelig en het sanitair???? ga maar buiten in het bos zitten en douchen in de regen getverderre. Maar we hebben ons eigen bij ons dus gelukkig maar. Oh…en oma P de rollade was heerlijk die hebben we gisteren verorberd.

Gisteravond met een deel van de familie aan de wandel nog geweest en aan het geocashen. 1 gevonden en 1 niet. Pffff….onverteerbaar dus vanmorgen om 7.00 liepen Henry en ik nog een rondje en uiteindelijk gevonden. We hadden ook een travelbug ( reispoppetje) en die is nu onderweg naar Duitsland. Hoe leuk kan een simpel spel zijn.

Uitspraak van de dag door Ivonne: die noemde Nick Jul de Wadloper hahahahah ze bedoelde Sil de Strandjutter bijna goed! Dit omdat nick van alles verzameld en mee wil nemen uhhhhhh dit zit toch in de familie????????

20150719_173055

 

 

 

 

 

Tot morgen maar weer dan komen de wandelschoenen aan

 

 

Home » Noorwegen dag 2 » Album Noorwegen » Album Noorwegen
Average rating  1 2 3 4 5fYou must login to vote
IMG_8227.png
IMG_8229.png
IMG_8237.png
IMG_8241.png
IMG_8243.png
IMG_8250.png
Noorwegen achtergrond.JPG
campernoorwegen.PNG
klaar voor de start aldi Zuidbroek
Camping Hirtshals
Camping Hirtshals.JPG
de eerste camping in Noorwegen, Aros

 

2 thoughts on “Noorwegen dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website