Bali dag 15

Vanmorgen met de hele familie vroeg opgestaan. Maaike en Wouter wilden nog 1x op de jetski en dat moest om 9,00 uur ivm eb en vloed.

IMG_7724

Om 10,00 hadden Henry, Maaike en ik afgesproken in de Spa. We wilden nog een echte Balinese massage meemaken. Wouter verbleef met vrienden op het strand  die wilde absoluut niet mee!

Dag 13 055

Wij hadden gekozen voor een Airport chill package. We kregen allemaal een kimono aan en een fantastische sexy (gazen) onderbroek. Dit gaat voor de hygiene….pfff snel de kimono strak om ons heen.

Daarna begonnen we met een aroma stretch buiten aan het strand dit was een soort yoga leuk om te doen. Toen een deluxe foot rituel met shiatsu massage. Dit was heerlijk ondertussen even tukkie doen hoor. Alleen Henry kraaide dat het toch wel zeer deed terwijl onbewogen alles over zich heen liet komen. Toen hadden we chill time 15 min rust met een kopje gember thee hmmmm dit was heerlijk al waren we het daar niet allemaal over eens. Na het chillen hebben we 1.5 uur reflexology nek en body massage gehad. Tjonge ….dit ging wel hard handig hoor. Ik weet nu dat ik best nog wat harder kan drukken en trekken in mijn praktijk. Dus mensen bereid je alvast maar voor. Hierna hadden we een detoxifying massage en een pedicure. Dus de teennagels gaan weer mooi richting nederland met een mooi fris kleurtje. Maaike blauw en ik paars. We wilden samen met de dames Henry een rose kleurtje geven maar dat wilde hij niet zoooooo vreemd…..hihi alles eindigde met een haar ritueel met een nek en schouder en arm massage. We gaan nu ontspannen het vliegtuig in.

We hebben nog even wat gegeten daarna en wat foto’s genomen en gaan straks nog even een drankje doen in de Bamboo Bar.

Onze vluchtnummers zijn: van Denpasar naar Hongkong CX 784 en van Hongkong naar Amsterdam is CX 271

We vliegen om 16.00 naar Hongkong we landen daar om 20.55 locale tijd. Om 00.15 vanaf Hongkong richting Amsterdam en landen daar maandagmorgen om 6.55 ( dus klopt pa en ma pietersen )

 

See You in Nederland.

2 thoughts on “Bali dag 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website