Bali dag 10

Wakker worden op de Gili’s betekend wakker worden met de Iman…..pfff….om 5.15 begon die man het hele eiland al over te schreeuwen. Val je weer in slaap hoor je hem 3 uur later alweer. Nou ja …het is gelukkig maar voor 1 nacht. 90% van de bevolking daar komt van Lombok, moslim dus. ¬†Ontbijt was heel karig alles wat warm was stond vanaf half 8 al te pruttelen ook de koffie en thee brrrr………Daarna moesten we uitchecken maar konden we bij het zwembad vertoeven tot half 4 prima te doen. Het was heet op de Gili Trawagang. De bediening, zijn naam was Happy, ¬†was er volgens ons allemaal stoned alles gaat en staat op dat eiland met reggae en Bob Marley wel cool en relaxed trouwens. Wouter had vandaag een zonnendag, Maaike en Henry zijn gaan mountainbiken en ik ben gaan snorkelen. Wouter rood verbrand, Henry en Maaike warm en moe en ik………heb eindelijk de turtles gezien yeahhhhhhh.

Waar je hier op Bali veel honden ziet, zie je op de Gili’s veel poezen eigenlijk zo zielig allemaal. Maar goed we hebben een donatie gedaan voor het kopen van poezeneten, nu maar hopen dat ze het daar ook voor gebruiken.

Met de boot terug naar Bali was , volgens Wouter, met een monsterboot en een ruige tocht. Hoge golven dat de boot af en toe los kwam van het water…..brrr….was ons heftig genoeg we waren dan ook blij dat we na 60 min. weer in Padangbai aanmeerden. Wel hebben we onderweg nog dolfijnen gespot, blijft bijzonder hoor! Na aankomst in de haven nog een uur met de taxi zodat we om 19.00 uur weer in het hotel waren. Wat gaan eten en nu moe maar voldaan de beentjes omhoog in ons hotel met al die heerlijke luxe…..zennnn………………..

We moeten er wel vreselijk aan wennen hoe ze hier nog met de dieren omgaan en de oude mensen hier die gewoon langs de snelweg, de enige, hun vis verkopen of hun fruit. In Kuta lopen kleine kinderen te bedelen maar daar mochten wij niks aan geven van een taxi chauffeur. Deze man kwam van Oost Timor, was 1.50 groot en had een enorme bos haar. Heel grappig om te zien. Hij vertelde dat die kleine kinderen worden geronseld door een big boss en dat ze al hun geld moeten afgeven. Tja…….thats life……..no life……

Bali dag 10

  1. Wat een andere wereld dan de onze! Pff zielig voor die kinderen! Zo zie je maar weer…. Mooi verhaal weer, je kunt wel een schrijver worden! Liefs en de groetjes daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website