Bali dag 6

Dag 6 werden we wakker van diverse dieren geluiden. Ontbijt genuttigd en daarna naar Monkey Forest. Wat leven die dieren daar geweldig. Ze lopen vrij rond lopen over je voeten of komen gewoon naast je zitten. Bananen kon je er kopen maar dan was je aan de beurt. Ze stelen de bananen uit je tas of grijpen ze uit je handen. Wij hebben vreselijk veel lol gehad daar.

tmp_IMG-20140801-WA00021921143878

Na de lunch in ons prachtig balinees huis hebben wij ons klaar gemaakt voor een rafting tour.

Raften (7)  Raften (4)

Dit was adembenemend de apen sprongen boven ons door de bomen en hier kun je zien dat bali een tropisch klimaat heeft. Al moesten we voor deze tocht wel eerst een taxirit maken van 45 min en daarna door de rijstvelden 300 trap treden naar beneden…..pffffff en warm…….

De tocht duurde 2 uur en hadden we niet willen missen. de kokosnoten en bananen groeien hier vol op. En onze kamerplanten groeien hier langs de rivieren en staan er beter voor dan bij mjj thuis!

Om half 6 terug in ons huis even douchen en daarna heerljk gegeten in Siam Sally nu na genieten daar met een kop koffie en de muziek

 

 

van een geweldige bluesband. Top avond.

2 thoughts on “Bali dag 6

  1. eindelijk een berichtje van ons volgens mij werkte die stomme computer niet maar ik heb hem steeds binnen gebruikt doet hij het niet en nu kwam er iemand met het idee buiten perfect nu een reactie we hebben jullie wel gevolgd natuurlijk en vinden het erg mooi wat jullie doen en meemaken en nu maar weer op naar het volgende avontuur we volgen jullie veel plezier

  2. haha nu weet je vast wel hoe jij je kamerplanten moet onderhouden. Veel onder een felle lamp en veel buiten in de regen zetten….. Mooi om jullie zo te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website