Bali dag 2

Het is 7.35 zondagmorgen in Hong Kong wij zijn geland na een goede vlucht. Om 10.15 vliegen we naar Denpasar op Bali. Even Mac eten op Hong Kong Airport.

Toch hebben wij ook nog even aan de mensen gedacht van de MH17 toen wij in het vliegtuig zaten…..waren zij ook aan het eten of sliepen zij of keken ze film…….dan ben je toch blij dat de eerste vlucht van 11 uur erop zit.

 

Het is 18.30 op Bali eindelijk zijn we in ons hotel. We zijn om 15.20 geland op Denpassar in het 2e gedeelte overviel ons toch wel de vermoeidheid en hebben we geslapen.

Bij aankomst moesten we op zoek naar de man/vrouw met bordje Holland International toen we dan eindelijk door de douane waren en onze visums binnen hadden en betaald kregen we de schrik van onze leven. Er stonden nl. wel 50 mensen met een bordje omhoog met allerlei namen en reisorganisaties…….tja en dan is het nog zoeken. Maar gelukkig toch snel gevonden en na alle mensen te hebben verzameld konden we richting ons hotel. Daar werden we eerst opgevangen door een meneer met een mooie jurk en hoofdtooi met een verkoelend drankje. We hebben 2  kamers  gekregen met tussendeur goed geregeld.  Nu bijkomen en morgen zien we wel verder.

 

Bali dag 2

  1. Wat fijn dat jullie zo fris&fruitig zijn aangekomen ,nu begint de vacantie.
    gisteren,zaterdag dus zijn we bij jullie huis geweest en zoals gezegd even rammelen en de katten komen eraan,niet dus, babet wilde niet komen,die lag heerlijk in het lange gras,achter jullie huis,ik ben er maar naar toe gelopen,hij rende wel weg,toen zij mij
    zag,maar toen ik naar huis terug ging is zij weer teruggegaan naar haar plekje in gras.maar na een uur te hebben gewacht ,is ze
    toch gekomen,ik heb haar ernstig toegesproken en dit mag ze de komende 14 dagen niet weer doen:,accoord ;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website